Pages Navigation Menu
Categories Navigation Menu

РОЖДЕН ДЕН

РОЖДЕН ДЕН

     На 17.01.2020г. – Дневен център за деца и младежи с увреждания отбелязахме своя 15-ти  рожден ден. Петнадесет  години за някой малко, за някой много, но за нас достатъчно, за да разберем, че това е нашето призвание.
     Децата, младежите и екипа се бяха превъпътили в  приказни герои и клоуни, за което получиха много аплодисменти.  На гости ни бяха много наши колеги и приятели – представители от Община Велинград, Дирекция „Социално подпомагане“, Директори на училища и социални услуги и др.

     Децата и младежите получиха много подаръци и почерпки, но най-големия подарък за тях е вниманието и присъствието на многото гости, а другия голям подарък е  новопостроена беседка в двора на ДЦ. Тя е  дарение от   зрелостниците, Директора и преподавателите на  Випуск 2019 г. от ПГИТ„ Ал. Константинов“ гр. Велинград и е построена с помощта Георги Жерев, Танер Карамахмуд, Петър  Сюлеймезян и Мехмед Дуев, на които сърдечно благодарим. Благодарим и за красивите пейки на Евромебел 2007 ЕООД и ПП „Герб“. Специални благодарности за  поздравителните адреси, които получихме!

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *